Vi tar gärna emot din spontanansökning!

Vi söker alltid efter flera duktiga och engagerade människor. Vi tar gärna emot din spontanansökning. Även om du är intresserad av  praktik, LIA eller exjobb så går det bra att söka till oss.

Skicka in ditt CV och berätta om dig själv, vad du har gjort hittills och vill göra i framtiden.

Spontanansökan

Just nu söker vi

Linuxspecialist

Vi söker dig som kan Linux och förstår “business”.

Du är intresserad av en varierad vardag, ute som konsult ibland och andra dagar på  kontoret.

Du är en i teamet och får jobba med allt från utveckling till optimering av hosting, paketeringar och förbättringar av öppen källkod. Du har direktkontakt med kunder på alla kunskapsnivåer.

Du är genuint linux/unix-kunnig. Vilken distribution som körs är inte intressant, för du kan grunderna. Du ska vara intresserad av att lösa uppgifter åt och tillsammans med våra kunder.

Du ska kunna: Linux, Ubuntu, SuSE Eller RHEL, Docker, Python, ansible, Git, Apache, nginx, Mysql, Mariadb mm.

Om dig

Du har drivit eller driver eget bolag. Har gedigen erfarenhet av Linux/Unix och är bekväm i zsh/bash. Du har arbetat med IT-drift och användarsupport och har god kunskap om både mjuk- och hårdvara. Du har tidigare arbetat med bland annat: nätverk, säkerhet, iptables, Cacti, Nagios, Ansible, Linux, Ldap, Kerberos, Git, Apache, Mysql, Apt, Docker, SAN/NAS, klienthantering Microsoft OS, MS-produkter och andra programvaror. Som person är du serviceinriktad, genuint teknikintresserad, driven och strukturerad. Du är en problemlösare som trivs med att arbeta i team och som har förmåga att lära dig nya saker snabbt. Du har en god samarbetsförmåga och gillar att ge service till organisationen. Du kan uttrycka dig väl både i tal och skrift på svenska och engelska.

Ansök genom att skicka in: CV eller Konsultprofil.

Sök till: jobb@orestad-linux.se

Företagsbeskrivning:

Som namnet avslöjar vi jobbar huvudsakligen med Linux eller lösningar som är baserade på öppen källkod. Vi har både ”in house” projekt och externa projekt inom drift och utveckling. Vi håller hårt på integritet och sekretess.

Örestad Linux konsultar även till både små aktörer och multinationella koncerner. Vi har under de senaste åren levererat utvecklare och Linuxkonsulter till IKEA, Ericsson, Tetra pak. Sony Nordic, Sony Mobile, Atea, Cygate, Axiell med flera.

Sök tjänsten

Javascript / PWA / Teknisk Värdeskapare

Du har koll på “PWA”, javascript. Du vet skillnaden på Angularjs och React. Du är van att jobba med git, CI och docker. Du tänker utveckling, stage och produktion.

Du vill skapa kundnytta för våra kunder och fantastiska upplevelser för slutanvändarna. Och PWA är ett av sätten att göra det på. Men vem vet vad som kommer nästa år.

Jobbbeskrivning:
Hjälpa kunder att lösa sina problem med hjälp av progressiva webbapplikationer. Se möjligheter och skapa värden.

Du vet:
Vad PWA är.

Du kan:
Javascript, Typescript, ES6, Vue, Angularjs, React, Nodejs.
Självklart kan du även html5, css, git

Du vill:
Jobba med det senaste.
Att kunderna ska vara nöjda.

Vi är måna om att vår personal trivs och utvecklas. Vi har bra löneförmåner, möjligheter till vidareutbildning och regelbundna gemensamma aktiviteter. Din integritet är viktig och vi behandlar alla ansökningar med sekretess. 

Hör av dig med ett personligt brev, CV och länk eller information om något tidigare projekt eller hobbyprojekt. kön, ålder eller ursprung  spelar ingen roll hos oss.

Sök tjänsten

Wordpressexpert som har tröttnat på Wordpress sökes.

Jobb beskrivning:

Du ska vara med oss och bygga, förfina och underhålla lösningar som våra kunder tjänar pengar på.

Du kommer att ha kundkontakter och jobba nära, ibland hos kund. Därför ska du kunna lyssna på vad kunden säger men göra det de menar, inte lätt men vi jobbar tillsammans .

Du ska vara bekväm med dig själv och välja teknik efter kundens behov. Därför blir det WordPressutveckling ibland, helt kommer du inte slippa det.

Vi använder oss av webbtekniker som gränssnitt mot användarna, Just nu är det PWA (Progressiva web apps) och ”Headless CMS”. Men på backend har vi allt från enchips datorer till cluster och molntjänster. Men utvecklingen går framåt, Hackernews och Redit ingår i dagliga läslistan.

Vi söker dig som är bekväm med att vara heltid hos kunder och/eller på kontoret. Du har konsultegenskaper och vet att affärer kommer före teknik.

Som konsult hos oss är du en i teamet som bara är ett chattmeddelande bort vart än du sitter. Vi delar kunskap, hjälper varandra och umgås.

Du ska kunna

  • Minst två av PHP, Python, Ruby, C, Java, Kotlin, JavaScript.
  • Moderna hjälpmedel som ex: Git, npm, Grunt, Vagrant

Svara med:

  • CV
  • Och eventuella länkar till egna projekt.

Samtal från CV-databaser, rekryterare och andra säljare undanbedes vänligt men bestämt.

Sök genom att maila jobb@orestad-linux.se