Karriär

Vill du vara med och skapa morgondagens tekniker?

Vi förser våra kunder med det som behövs för ett projekt. Leverans av alla delar från ett ställe.

Örestad Linux är ett väletablerat konsult- och utvecklingsföretag med en unik bredd av kompetenser inom öppen programvara. Våra uppdrag sträcker sig från gränssnittsprogrammering, system-och applikationsutveckling till integrering.

Skicka in en spontanansökan till Örestad Linux

Linuxspecialist

Vi söker dig som kan Linux och förstår “business”.

Om dig

Du är intresserad av en varierad vardag, ute som konsult ibland och andra dagar på kontoret.

Du är en i teamet och får jobba med allt från utveckling till optimering av hosting, paketeringar och förbättringar av öppen källkod. Du har direktkontakt med kunder på alla kunskapsnivåer.

Du är genuint linux/unix-kunnig. Vilken distribution som körs är inte intressant, för du kan grunderna. Du ska vara intresserad av att lösa uppgifter åt och tillsammans med våra kunder.

Du ska kunna:
Linux, Ubuntu, SuSE Eller RHEL, Docker, Python, ansible, Git, Apache, nginx, Mysql, Mariadb mm.

Du har drivit eller driver eget bolag. Har gedigen erfarenhet av Linux/Unix och är bekväm i zsh/bash.

Du har arbetat med IT-drift och användarsupport och har god kunskap om både mjuk- och hårdvara.

Du har tidigare arbetat med bland annat:
nätverk, säkerhet, iptables, Cacti, Nagios, Ansible, Linux, Ldap, Kerberos, Git, Apache, Mysql, Apt, Docker, SAN/NAS, klienthantering Microsoft OS, MS-produkter och andra programvaror.Som person är du serviceinriktad, genuint teknikintresserad, driven och strukturerad.

Du är en problemlösare som trivs med att arbeta i team och som har förmåga att lära dig nya saker snabbt. Du har en god samarbetsförmåga och gillar att ge service till organisationen.

Du kan uttrycka dig väl både i tal och skrift på svenska och engelska.

Jobbbeskrivning:

Som namnet avslöjar vi jobbar huvudsakligen med Linux eller lösningar som är baserade på öppen källkod. Vi har både ”in house” projekt och externa projekt inom drift och utveckling. Vi håller hårt på integritet och sekretess.

Ansök genom att skicka in din CV eller Konsultprofil till Örestad Linux.

Hos Öretad Linux ska du trivas

Vi är måna om att vår personal trivs och utvecklas. Vi har bra löneförmåner, möjligheter till vidareutbildning och regelbundna gemensamma aktiviteter. Din integritet är viktig och vi behandlar alla ansökningar med sekretess.

Vi levererar konsulttjänster inom utveckling, drift och support både i form av resurs- och utvecklingskonsulter till svenska företag.

Som vårt namn, Örestad Linux avslöjar, jobbar vi huvudsakligen med Linux eller lösningar som är baserade på öppen källkod. Vi har både ”in house” projekt och externa projekt inom drift och utveckling. Vi håller hårt på integritet och sekretess.

Örestad Linux konsultar även till både små aktörer och multinationella koncerner. Vi har under de senaste åren levererat utvecklare och Linuxkonsulter till IKEA, Ericsson, Tetra pak. Sony Nordic, Sony Mobile, Atea, Cygate, Axiell med flera.

Sony logotype
Cygate logotype
Ess logotype
IKEA logotype
Tetrapak logotype
Örestad Linux söker pratikanter som vill lära sig morgondagens tekniker

Vill du praktisera hos Örestad Linux?

Vi er­bju­der en spän­nan­de ar­bets­mil­jö där du får möj­lig­het att arbeta med öppen programvara, Linux i åtanke. Syftet är att ge till­gång till ett växande nätverk av am­bi­tiö­sa li­ka­sin­na­de och utbyta er­fa­ren­he­ter och kun­ska­per med varand­ra.

Låter det intressant?

Ansök om praktisering genom att maila oss, här.