Karriär

Vill du vara med och skapa morgondagens tekniker?

Vi förser våra kunder med det som behövs för ett projekt. Leverans av alla delar från ett ställe.

Örestad Linux är ett väletablerat konsult- och utvecklingsföretag med en unik bredd av kompetenser inom öppen programvara. Våra uppdrag sträcker sig från gränssnittsprogrammering, system-och applikationsutveckling till integrering.

Skicka in en spontanansökan till Örestad Linux

Linuxspecialist

Vi söker dig som kan Linux och förstår “business”.

Om dig

Du är intresserad av en varierad vardag, ute som konsult ibland och andra dagar på kontoret.

Du är en i teamet och får jobba med allt från utveckling till optimering av hosting, paketeringar och förbättringar av öppen källkod. Du har direktkontakt med kunder på alla kunskapsnivåer.

Du är genuint linux/unix-kunnig. Vilken distribution som körs är inte intressant, för du kan grunderna. Du ska vara intresserad av att lösa uppgifter åt och tillsammans med våra kunder.

Du ska kunna:
Linux, Ubuntu, SuSE Eller RHEL, Docker, Python, ansible, Git, Apache, nginx, Mysql, Mariadb mm.

Du har drivit eller driver eget bolag. Har gedigen erfarenhet av Linux/Unix och är bekväm i zsh/bash.

Du har arbetat med IT-drift och användarsupport och har god kunskap om både mjuk- och hårdvara.

Du har tidigare arbetat med bland annat:
nätverk, säkerhet, iptables, Cacti, Nagios, Ansible, Linux, Ldap, Kerberos, Git, Apache, Mysql, Apt, Docker, SAN/NAS, klienthantering Microsoft OS, MS-produkter och andra programvaror.Som person är du serviceinriktad, genuint teknikintresserad, driven och strukturerad.

Du är en problemlösare som trivs med att arbeta i team och som har förmåga att lära dig nya saker snabbt. Du har en god samarbetsförmåga och gillar att ge service till organisationen.

Du kan uttrycka dig väl både i tal och skrift på svenska och engelska.

Jobbbeskrivning:

Som namnet avslöjar vi jobbar huvudsakligen med Linux eller lösningar som är baserade på öppen källkod. Vi har både ”in house” projekt och externa projekt inom drift och utveckling. Vi håller hårt på integritet och sekretess.

Ansök genom att skicka in din CV eller Konsultprofil till Örestad Linux.

Javascript / PWA / Teknisk Värdeskapare

Du har koll på “PWA”, javascript.

Om dig

Du vet skillnaden på Angularjs och React. Du är van att jobba med git, CI och docker. Du tänker utveckling, stage och produktion.

Du vill skapa kundnytta för våra kunder och fantastiska upplevelser för slutanvändarna. Och PWA är ett av sätten att göra det på. Men vem vet vad som kommer nästa år.

Du vet:
Vad PWA är.

Du kan:
Javascript, Typescript, ES6, Vue, Angularjs, React, Nodejs. Självklart kan du även html5, css, git

Du vill:
Jobba med det senaste. Att kunderna ska vara nöjda.

Jobbbeskrivning:

Hjälpa kunder att lösa sina problem med hjälp av progressiva webbapplikationer. Se möjligheter och skapa värden.

Vi är måna om att vår personal trivs och utvecklas. Vi har bra löneförmåner, möjligheter till vidareutbildning och regelbundna gemensamma aktiviteter. Din integritet är viktig och vi behandlar alla ansökningar med sekretess.

Hör av dig med ett personligt brev, CV och länk eller information om något tidigare projekt eller hobbyprojekt. kön, ålder eller ursprung spelar ingen roll hos oss.

Ansök genom att skicka in din CV till Örestad Linux.

Wordpressexpert som har tröttnat på Wordpress sökes.

Om dig

Du ska vara med oss och bygga, förfina och underhålla lösningar som våra kunder tjänar pengar på.

Du kommer att ha kundkontakter och jobba nära, ibland hos kund. Därför ska du kunna lyssna på vad kunden säger men göra det de menar, inte lätt men vi jobbar tillsammans.

Du ska kunna:
Minst två av PHP, Python, Ruby, C, Java, Kotlin, JavaScript. Moderna hjälpmedel som ex: Git, npm, Grunt, Vagrant

Jobbbeskrivning:

Vi söker dig som är bekväm med att vara heltid hos kunder och/eller på kontoret. Du har konsultegenskaper och vet att affärer kommer före teknik.

Som konsult hos oss är du en i teamet som bara är ett chattmeddelande bort vart än du sitter. Vi delar kunskap, hjälper varandra och umgås.

Du ska vara bekväm med dig själv och välja teknik efter kundens behov. Därför blir det WordPressutveckling ibland, helt kommer du inte slippa det.

Vi använder oss av webbtekniker som gränssnitt mot användarna, Just nu är det PWA (Progressiva web apps) och ”Headless CMS”. Men på backend har vi allt från enchips datorer till cluster och molntjänster. Men utvecklingen går framåt, Hackernews och Redit ingår i dagliga läslistan.

Hör av dig med ett personligt brev, CV och länk eller information om något tidigare projekt

Hos Öretad Linux ska du trivas

Vi är måna om att vår personal trivs och utvecklas. Vi har bra löneförmåner, möjligheter till vidareutbildning och regelbundna gemensamma aktiviteter. Din integritet är viktig och vi behandlar alla ansökningar med sekretess.

Vi levererar konsulttjänster inom utveckling, drift och support både i form av resurs- och utvecklingskonsulter till svenska företag.

Som vårt namn, Örestad Linux avslöjar, jobbar vi huvudsakligen med Linux eller lösningar som är baserade på öppen källkod. Vi har både ”in house” projekt och externa projekt inom drift och utveckling. Vi håller hårt på integritet och sekretess.

Örestad Linux konsultar även till både små aktörer och multinationella koncerner. Vi har under de senaste åren levererat utvecklare och Linuxkonsulter till IKEA, Ericsson, Tetra pak. Sony Nordic, Sony Mobile, Atea, Cygate, Axiell med flera.

Sony logotype
Cygate logotype
Ess logotype
IKEA logotype
Tetrapak logotype
Örestad Linux söker pratikanter som vill lära sig morgondagens tekniker

Vill du praktisera hos Örestad Linux?

Vi er­bju­der en spän­nan­de ar­bets­mil­jö där du får möj­lig­het att arbeta med öppen programvara, Linux i åtanke. Syftet är att ge till­gång till ett växande nätverk av am­bi­tiö­sa li­ka­sin­na­de och utbyta er­fa­ren­he­ter och kun­ska­per med varand­ra.

Låter det intressant?

Ansök om praktisering genom att maila oss, här.