Din data, på Dina villkor

Våra servrar är fullt redundanta och finns i ett toppmodernt datacenter i Malmö. Med drift hos oss får du full kontroll. Samtidigt slipper du licenskostnader och betalar enbart för utrymmet samt kraften på din server.

Det finns många aktörer på marknaden som erbjuder hosting idag. Vi är inte en i mängden. Med hosting hos oss får du som användare en lösning som är framtagen med säkerhet, enkelhet och tillgänglighet i fokus. För att göra det lite enklare har vi tagit fram lite olika paket som du finner nedan. Behöver du hjälp att välja eller i behov utav något som sträcker sig utanför våra paket?

Fråga oss

Virtuell Privat Server

Detta ingår i Nextcloud

Mail

Oavsett om du använder Gmail, Hotmail, Exchange eller någon annan e-postleverantör så kan denna integreras i din webbklient. Du kan på så sätt göra allt ifrån samma ställe och får total kontroll.

Demo

Videosamtal

Gör det enkelt för dig själv, vår videosamtalstjänst använder inga speciella programvaror som du behöver ladda ner. Genom ett enkelt knapptryck kan du dela en länk till mottagaren med ett temporärt lösenord som ger access till videosamtalstjänsten under en begränsad tid. Mottagaren behöver inte krångla med att skapa konto, och du kan på ett enkelt sätt ha videokonferens som är både krypterad och privat då det sker på din egen server.

Demo

Kalender & Kontakter

Dela din kalender med andra Cloud användare eller grupper på din Cloud server, lätt och snabbt. Lagra dina kontakter i Cloud och dela dem bland dina enheter så att du alltid har tillgång till kontaktuppgifter dina vänner, familj och kollegor.

Oavsett om du använder iOS eller Android så kommer med vår tjänst alltid att ha tillgång till dina kontakter och kalender. Om du tappar din telefon eller om den går sönder så finns datan säkert lagrad på din server. Du är alltså inte bunden till att använda en specifik dator eller telefon. Gränssnittet kallas för WebDAV och kan även integreras med befintliga mailklienter.

Demo

Extern lagring

Med Nextcloud kan du integrera din gamla eller nuvarande lagring på ett enkelt sätt. Du kan koppla ihop

  • Dropbox
  • SWIFT,
  • (S)FTP,
  • Google Drive,
  • Amazon S3,
  • OpenStack Object Storage,
  • lokala hårddiskar,
  • WebDAV,
  • SMB/CIFS
Demo

Synkronisering

Kom åt din data vart du än befinner dig, när du vill, och från vilken plattform somhelst, oavsett om du använder Windows Phone, iOS, Android, Windows Desktop, Linux, eller Apple OS.

Demo

Aktivitetfeed och notifikationer

Aktivitetsflödet och notifikationer håller dig uppdaterad om vad som händer på din server.

Se som delade en fil med dig eller när du skapade, ändrade eller raderade filer, kommenterade eller lade till en tagg. Se flödet via RSS, webbgränssnittet eller stationära eller mobila klienter. Notifikationer dyker upp i webbgränssnittet och på klienterna när nya filer delas eller en kalenderinbjudan kom in.

Demo

Onlineredigering av dokument

Precis som på Google Drive kan du med Nextcloud redigera dina dokument online. Word, Excel, Powerpoint eller vanliga textfiler, precis som du är van vid!

Demo

Användare

Du får full kontroll över vilka användare som finns, och kan enkelt ta bort användare när de avslutat sin anställning.

Demo

Kryptering

Med krypterings appen kan data krypteras på lokal och / eller fjärrlagring. Krypteringnycklarna lämnar aldrig servern, men kan också hanteras av ett externt nyckelhanteringverktyg.

Versionshantering och papperskorg

Tidigare versioner av filer som du har ändrat finns tillgängliga och kan återskapas. Raderade filer flyttas till systemets papperskorg och kan återställas. Du bestämmer själv hur länge raderade filer ska sparas innan de tas bort permanent.

Demo

Galleri

Dela foton med ett knapptryck, eller låt andra ladda upp foton direkt till din användare. Helt anonymt och lösenordskyddat.

Demo

Vad är Nextcloud?

.Är du fortfarande fundersam till om detta är något för dig?

Vi har skapat en demo där du själv kan klicka runt i systemet för att skapa dig din egen uppfattning.

Testa Nextcloud live